Başkan Ayas, güven tazeledi
.
Başkan Ayas, güven tazeledi

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası(BİNTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ayas yeniden seçilerek güven tazeledi.

BİNTSO’da yapılan seçime giren Mahmut Ayas ve Kadir Çintay, kullanılan oylardan Ayas 15 oy alarak seçimi kazanırken, Çintay ise 7 oy aldı. Ayas, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilirken, Yönetim Kurulu üyeleri ise Mehmet Ekin, Selahattin Böçkün, Veysel Aktay, Sabahattin Koç, Yunus Yiğit ve Sebahattin İslamoğlu seçildi. Yeni yönetimin 4 yıl süreyle görevde kalacağı belirtildi. 

Seçimi kazanan Başkan Ayas, kendisine teveccüh gösteren üyelere teşekkür ettiğini belirterek, Bingöl'ün ticaretini ve ihracatını geliştirmek için çalışacaklarını ifade etti.

-Baylas, Meclis Başkanı

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası(BİNTSO) Meclis başkanlığına Sinan Baylas seçildi.

BİNTSO meclis toplantı salonunda yapılan seçimde Sinan Baylas ve Bilal Kıtay’ın aday olduğu seçimde Kıtay 9 oy alırken, Baylas 13 oy alarak Meclis başkanı seçildi.

Seçimi kazanan Meclis Başkanı Baylas, “Seçimde bizleri yalnız bırakmayan eş, dost, arkadaş ve sandık başına gelerek oylarını kullanan bütün üyelerimize meclisim adına saygılarımı sunarım” dedi.

-Tutar, TOBB delegesi

BİNTSO’da yapılan seçimde İbrahim Tutar ve Saim Yayan’ın girdiği TOBB Delegesi seçiminde Tutar rakibine karşı 18 oy alarak seçimi kazanırken Yayan ise 5 oy aldı.

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-