Engelli aday adayının Demir Çelik Fabrikası fikri hayat buldu
24 Haziran 2018 erken seçimlerinde bir partiden aday adayı olan işitme engeli Naim Yayan, seçilmesi durumunda demir madde açısından zengin olan Bingöl'e bir Demir Çelik fabrikasını kuracağını vadetmişti.
Engelli aday adayının Demir Çelik Fabrikası fikri hayat buldu

Bingöl Sanayi sitesinde mobilya malzemesi toptancılığı yapan İşitme Engelli Naim Yayan, hatırlanacağı üzere 24 Haziran 2018 erken seçimlerinde aday adayı olduğu süreçte demir madeni zenginliği olan ilimizde demir çelik fabrikası kuracağını vadetmişti. Şimdilerde ise Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları, Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada Bingöl'de demir rezervi işlemesi için 550 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını açıklamasıyla dönemin engelli aday adayı Naim Yayan’ın fikri hayat bulmuş oldu.

Bingöl’e 550 milyon dolarlık demir rezervi yatırımı yapılacak

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları, Bingöl- Genç Avnik demir madeni sahasında yapılan sondaj çalışmaları sonucunda tespit edilen 300 milyon tonluk demir rezervi için 550 milyon dolar yatırımla, peletleme tesisi kurulmasına karar verildiğini açıkladı.

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları, Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada Bingöl'de demir rezervi işlemesi için 550 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını duyurdu.(Ömer Aşkın Bingöl Basın) 

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-