BİNTSO Ticaret bakanlığından TSE temsilciliği onayı aldı
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Bingöl İli İş İnsanları İstişare Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda ticaret Bakanı Mehmet Muş'a TSE teklifinin onayı bilgilendirmesi yapıldı.
BİNTSO Ticaret bakanlığından TSE temsilciliği onayı aldı

Yapılan toplantıda Bingöl Ticaret ve Sanayi odası Başkanlığında tarafından açıklama yapıldı.

Açıklamada, "Odamızda gerçekleştirilen Bingöl İli İş İnsanları İstişare Toplantısı’nda üyelerimizden gelen, Ticaret Bakanı Sn. Mehmet Muş'a iletilen TSE Temsilciliği talebimiz onaylanmış olup çok yakında Odamız hizmet binasında üyelerimize hizmet vermeye başlayacaktır. Ticaret Bakanı Sn. Mehmet Muş'a; 'Sayın Bakanım öncelikle sizden ihracat hedeflerimize katkıda bulunacak ve ürün kalitemizi uluslararası standartlara ulaştıracak bir talebimiz var. Ticaret Bakanlığımıza bağlı olarak çalışan kurumlarımızın ilimizde olmayanların temsilcilik açmasını ve üyelerimizin bakanlık desteklerinden hızlı bir şekilde istifade etmesidir. İş insanlarımızın gerekli TSE belgesine ulaşmak ve denetimlerini yaptırmak için çevre illere gitmesi bizleri hem yavaşlatmakta hem de iş insanlarımızın öz güvenini sarsmaktadır. Sizler talimat verirseniz TSE Temsilciliği'ni ilimizde hatta hizmet binamızda açabilirsek çok mutlu oluruz.' şeklinde seçim sürecinde üyelerimizden gelen talebimizi ilettik." ifadeleri kaydedildi.

"Büyüyen ve güçlenen Bingöl dönemi başlayacaktır"

Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un verdiği talimatla TSE Temsilciliğinin Bingöl Ticaret ve Sanayi Odasında açılmasına karar verildiği aktarılan açıklamada, "Başta İlimize ardından üyelerimize hayırlı olsun. Aylarca çevre illerde bir evrak için uğraşan iş insanlarımızı bu dertten kurtarmanın mutluluğunu yaşadığımı belirtmek isterim. İletmiş olduğumuz talep için gerekli talimatı veren Ticaret Bakanımız Sn. Mehmet Muş'a ayrıca bu konuda destek sağlayan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sn. Cevdet Yılmaz ve İlimiz Milletvekili Sn. Feyzi Berdibek'e şükranlarımı sunarım. Bu dönem 'Gelişen, Büyüyen ve Güçlenen Bingöl Dönemi' olacaktır. Çok güçlü yönetim kurulu ve meclis üyelerine sahibiz. Üyelerimizden de aldığımız güçle elimizden gelen tüm çabayı göstereceğimizin taahhüdünü vermek isterim. İş camiasında derdi, sıkıntısı ve sorunu olan küçükten büyüğe tüm firmalarımızı ve iş insanlarımızı, sorunlarını bizlere iletmesi için Odamıza davet etmek istiyorum. Güçlü ve nitelikli personel kadromuz ile sizlere her türlü hizmeti sağlamak için buradayız." açıklamalarına yer verildi. (Ömer Aşkın-İLKHA)

Kategori: Ekonomi
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-