Bingöl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel' den öğretmenler günü sürprizi
Bingöl Milli Eğitim Müdürü Yücel, öğretmenler gününde farklı bir kutlama yaparak 24 Kasım’da doğan öğretmenlere doğum günü sürprizi yaptı.
Bingöl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel' den öğretmenler günü sürprizi

Bingöl’de milli eğitim müdürü tarafından 24 Kasım’da dünyaya gelen 6 öğretmene doğum günü sürprizi yapıldı.

 İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel il genelinde tespit edilen 24 Kasım tarihinde dünyaya gelen 6 öğretmenin doğum gününü kutladı. Yücel öğretmenlerin doğum gününü kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.

İl Müdürü Yücel tarafından makama davet edilerek doğum günleri kutlanan öğretmenler duygulu anlar yaşadılar.

Halil Yücel’in doğum günü sürprizi karşısında hem şaşıran hem de çok mutlu olan öğretmenler, “Öğretmenlik mesleğimizde ilk defa böyle bir sürprizle karşılaştık. Sayın Müdürümüzün öğretmenlere değer verdiğini duymuştuk. Bizleri makamına davet ederek doğum günümüzü kutlayan İl müdürümüze çok teşekkür ederiz, böylesine bir jesti beklemiyorduk. Çok mutlu olduk. Sayın Müdürümüzden Allah razı olsun” diyerek, duygularını dile getirdiler.

Öğretmenler Günü’nde 24 Kasım doğumlu öğretmenleri unutmayan Yücel,

“Geleceğimizi şekillendiren öğretmenlerimiz, bizim için çok kıymetlidir. Bizlerin üzerinde unutulmaz emekleri ve fedakarlıkları vardır. Onlar bizim baş tacımızdır. Öğretmenlerimize ne yapsak azdır. 24 Kasım doğumlu öğretmenlerimize küçük bir jest yapıp, onları böyle anlamlı bir günde mutlu etmek istedik. Onların mutluluğu, bizim mutluluğumuzdur” diyen Yücel, bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” ifadelerine yer verdi. (Ömer Aşkın-İLKHA)



Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-