63 noktaya hız kesici monte ediliyor
.
63 noktaya hız kesici monte ediliyor

Bingöl Belediyesi, yaya ve sürücü güvenliği için 63 noktaya hız kesici montalama işine başladı. Okul çevreleri ağırlıkta olmak üzere 10 noktada çalışma tamamlandı.

Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin muhtelif yerlerine hız kesici (kasis) yerleştirilmeye başlandı.

Yaya ve araç trafiğini rahatlatmayı hedefleyen Bingöl Belediyesi, cadde ve sokaklardaki kauçuktan yapılı reflektörlü hız kesici kasis sayısını arttırdı. Mahalle aralarında ve yaya geçidine yakın yerlere monte edilmeye başlanılan kasisler, cadde üzerinde bulunan hane sakinleri ve özellikle çocukların güvenliği için büyük önem taşıyor.

Çalışma hakkında bilgi veren Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, şehir merkezinde toplam 63 noktaya hız kesicilerin monte edileceğini söyledi.

Zabıta ekiplerince yürütülen çalışma kapsamında şimdiye kadar 10 farklı yere kasis yerleştirildiğini belirten Barakazi, şunları söyledi: “Şehrin ana arterlerine, trafik yoğunluğunun olduğu cadde ve sokaklarımıza kauçuk malzemeden yapılmış hız kesici kasisler yerleştiriyoruz. Şehir genelinde şuana kadar 10 noktaya kauçuktan yapılı hız kesici yerleştirildi. Çalışmalarla birlikte toplamda 63 kasis yerleştirilmiş olacak. Sürücülerimizde aşırı hızdan uzak durmalı. Öğrencilerimiz başta olmak üzere, vatandaşlarımızın karşıdan karşıya geçerken dikkatli olmaları kendi yararlarına olacaktır. Amacımız vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak, refah ve huzur ortamı içerisinde mutlu bir hayat sürmelerini sağlamaktır.”

 

 

 

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-