Bingöl’ün genç ilçesinde depremzedeler için kermes düzenlendi
Bingöl’ün Genç ilçesinde ilçe kaymakamlığı, belediye ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Eğitim Bir-Sen sendikası ve Umut Kervanı Genç Temsilciliği ve İHH Genç temsilciliğinin katkılarıyla geliri depremzedelere kumanya olarak gönderilmek üzere kermes düzenlendi.
Bingöl’ün genç ilçesinde depremzedeler için kermes düzenlendi

İlçe merkezinde düzenlenen kermese ilçedeki okullar daöğrenci ve eğitmenlerle beraber stantlar açtı. İlçe halkının yoğun ilgigösterdiği kermes bir gün sürdü.

“Kermesimize ilgi yoğundu”

Eğitim Bir-Sen Genç ilçe Başkanı Muhammed Mustafa Demirağ, “Kermesimiziilçe Kaymakamlığımız, içe belediyemiz, Eğitim Bir-Sen Genç sendikamız, İlçe MilliEğitim Müdürlüğümüz ve müdürlüğümüze bağlı okullar ile beraber ilçemizde bulunaiki ulusal yardım kuruluşu olan Umut Kervanı ve İHH ile bir araya gelerekdepremzedeler için ne yapabiliriz diye planlama yaptık ve kermes düzenlemeyekarar verdik. Akabinde bugün de ilçedeki tüm okullarımızla beraber ve herbirine ayrı ayrı stantlar kurarak kermesimizi kurduk. Çok yoğun geçtihamdolsun. İnşaallah gelen gelir ile depremzedelere gıda kumanyaları şeklindeulaştırmayı hedefliyoruz. Aziz Genç halkımıza yaptığı yardımlardan ötürü çokteşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

“Depremzedeler için ne yapsak azdır, gayretkeş olmalıyız”

Umut Kervanı Genç temsilcisi Mücahit Arıboğa ise, “UmutKervanı olarak ilçemizde düzenlenen kermese destek veren kurumlarımıza teşekkürediyoruz. Bizler de kermes alanında gereken işlerimizi yaptık. Halkımızateşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Depremzedelerin sıkıntıları var,bizler de bu süreçte onlar için gayret ediyoruz. Ne yapsak azdır. Allah tümhayırseverlerden razı olsun. İnşaallah yardımlar kesilmez devamlı olur.” dedi.

Arıboğa, “Önümüz Ramazan ayı, mağduriyetler ve sıkıntılarvar. Bu hassasiyeti düşünüp biraz daha gayretkeş olup aktif olmak gerekir.Halkımıza güveniyoruz ve gayretli olacaklarına inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

(Ömer Aşkın-İLKHA)


 

Kategori: Güncel
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-