HÜDA PAR'a bir başvuru daha
.
HÜDA PAR'a bir başvuru daha

Uzun yıllardır HÜDA PAR’da Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Fuat Sönmez görevinden istifa ederek HÜDA PAR Bingöl Millet Vekilliği aday adaylığına başvurdu.

Başvuru formunu İl Başkanı Orhan Açıkbaş’a sunan Sönmez şunları söyledi;

 Yıllardır HÜDA PAR’da Gençlik Kolları Başkanlığını severek yürüttüm M.V adaylık yarışına katılarak yüklendiğimiz misyonu partimizin taktiri olursa bu alanda da temsil etmek istiyorum. HÜDA PAR ne pahasını olursa olsun oy kaybına uğramayı, her türlü baskı ve dışlanmayı göze alarak İslam’ın temel ilkelerinden uzaklaşmamayı hedef edinmiştir. Bu nedenle HÜDA PAR Bingöl aday adaylığına başvurmuş bulunmaktayım. HÜDA PAR ve Bingöl halkının hizmetkarı olmaya adayım.

Fuat Sönmez kimdir;

 03.08.1990 yılında Bingöl ili Gökçeli Köyü Şenlik Mezrasında dünyaya geldi. İlk ve orta okulu Bingöl Karaelmas ilköğretim okulunda tamamladı. Liseyi 2007 yılında Bingöl Atatürk Lisesi’nde bitirdi. 2012 yılında Dicle üniversitesi Fen Edebiyat Bölümü Arkeoloji Bölümünden mezun oldu. 2012-2014 yılları arasında Bingöl Üniversitesi İşletme Yönetimini bitirdi. Şuan aile şirketinde müdür olarak çalışmakta.

Kategori: Bingöl
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-