Azak, güven tazeledi
Eğitim Bir Sen Solhan Temsilciliği’nin tarafında gidilen olağan seçimde, mevcut İlçe başkanı Nurullah Azak, yeniden göreve seçildi.
Azak, güven tazeledi

Solhan Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilcisi Nurullah Azak, güven tazeledi. 7 Ekim 2018 Pazar günü Solhan Atatürk Ortaokulu Konferans Salonunda yapılan İlçe Temsilciliği ve Yönetimi seçiminde yeni yönetim şu isimlerden oluştu: 'Selman Boylu, İsa Katkat, Bilal Öğüt, Nimet Özdağ, Mücahit Başçı ve Ferzende Açan.'

Solhan Temsilciliği için mevcut başkan Nurullah Azak’ın başkanlığındaki tek liste için oy kullanıldı. Oy kullanma işlemi, 15:00 da başladı ve 17:00 a kadar sürdü. Gelen üyeler, oylarını kullandı. Oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından 2 dönemdir bu görevi sürdüren Nurullah Azak, güven tazeleyerek 3.ve son dönemi için yeniden seçildi. Seçimlerle ilgili olarak değerlendirme yapan Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Solhan Temsilcisi Nurullah Azak,  Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Eğitim Bir-Sen’de demokrasi şöleninin yaşandığını söyledi.

Sendikalarının 26 yıllık geçmişi olduğunu kaydeden Başkan Azak, “Hizmet kalitesinin artırılması noktasındaki sorumluluğun bilincinde olarak eğitimin sorunlarından arındırılması çabasına katkıda bulunmak amacıyla kurulan ve 26 yıllık tarihinde nitelikli bir eğitim için takdire şayan çalışmalar yapan, öneriler sunan, eğitim çalışanlarının yüzlerce sorununun çözümünü sağlayan, sosyal ve hizmet sendikacılığının öncüsü Eğitim Bir-Sen’de demokrasi şöleni başladı” dedi.

Kategori: Solhan
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-