25 yıl sonra yapılan ziyaret sevinci
Yenibaşak köyünde 25 yıldır yatağa mahkûm olan Nevzat Orman bugüne kadar devlet büyüklerinden hiç kimsenin kendisini ziyaret etmediğini, Kaymakam Fatih Okumuş tarafından gerçekleşen ziyaretin kendisini onurlandırdığını söyledi.
25 yıl sonra yapılan ziyaret sevinci

Solhan Kaymakam’ı Fatih Okumuş, Yenibaşak Köyünü ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya gelip sorun ve taleplerini dinledi. Yenibaşak Köyü’nü ziyaret eden kaymakam Okumuş, köy sakinlerinden yatağa bağımlı olarak yaşayan Nevzat Orman’ı da unutmadı.

25 yıldır yatağa bağımlı bir şekilde yaşayan Nevzat Orman’ı ziyaret eden Kaymakam Okumuş’un bu ziyareti Orman’ı çok memnun etti. Kaymakam Okumuşu’un ziyaretinden duyduğu mutluluğu paylaşan Orman, şu ifadeleri kullandı: “25 yıldır yatağa bağımlı olarak yaşıyorum ve bugüne kadar hiç bir devlet büyüğüm veya yöneticim ziyaretime gelip halimi hatırımı sormadı. Bugün Solhan Kaymakamı Sayın Fatih Okumuş ziyaretime gelerek beni fazlasıyla onurlandırdı ve gururlandırdı. Yüce rabbim sizin gibi devlet büyüklerimizi ve yöneticilerimizi başımızdan eksik etmesin, sayınızı çoğaltsın inşallah. Beni çok mutlu etiniz, Allah her daim yar ve yardımcınız olsun. Eksikliğinizi göstertmesin. Sayın Kaymakamım ve heyetinden ki arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, ayaklarınıza sağlık.” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar ile bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu paylaşan Kaymakam Fatih Okumuş; “Vatandaşlar ile bir araya gelip ihtiyaç ve sıkıntılarını dinliyoruz. Hiçbir ihtiyacı ve sıkıntısı olmasa da en azında yanlarında olup, gönüllerine girmek ve dualarını almak için ziyaretlerde bulunuyoruz. Belki resmi kanallar ile bizlere ulaşmakta sıkıntı çeken; fakir, düşkün, hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızla bu vesile ile ulaşmış oluyoruz. Hem vatandaşlarımız memnun oluyorlar ve hem bizler de vatandaşlarımızın gözlerinin içinin ışıldadığını, parladığını görünce ayrı memnuniyet duyuyoruz. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlamında ziyaretlere devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya elimizden geldikçe devam edeceğiz. Allah birliğimizi, dirliğimizi, huzurumuzu daim etsin.” ifadelerini kullandı.

Kategori: Solhan
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-