Yaşlılara saygı haftası unutulmadı
18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle İlçe Gençlik Merkezi Müdürlüğü ve Solhan Devlet Hastanesi Evde Sağlık Birimi ekiplerince yaşlılar evlerinde ziyaret edildi.
Yaşlılara saygı haftası unutulmadı

Solhan İlçe Gençlik Merkezi Müdürlüğü ve Solhan Devlet Hastanesi Evde Sağlık Birimi ekiplerince 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle yaşlılar evlerinde ziyaret edildi. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü Hamit Coşkun, "Genç gruplarda sağlık hizmetlerinin temel hedefi tedavi iken, yaşlı gruplarda esas hedef yaşam kalitesinin arttırılması ve korunmasıdır. Yaşlılarımızın yaşam kalitesinin korunması ise yalnızca tanı ve tedavi hizmetlerinin uygun ve etkili sunumuyla değil, aynı zamanda sağlıklı yaşam davranışları ve güvenli çevre ortamının oluşturulmasıyla da gerçekleşir. Solhan Devlet Hastanesi Evde Sağlık Birimi olarak ihtiyacı olan bireylerin muayene, tetkik, tahlil, tedavi, tıbbi bakım hizmetlerinin evlerinde ve aile ortamında yapılması, bu kişilere ve aile bireylerine sosyal ve psikolojik destek hizmetlerinin bir bütün olarak birlikte verilmesi amacıyla ulaşılabilir. 18-24 Mart yaşlılar haftası münasebetiyle farkındalık oluşturmak amacı ile Evde Sağlık Birimimiz eşliğinde sistemimize kayıtlı yaşlıları evlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinleyip sohbet eden Gençlik Merkezi Müdürümüz Sayın Zülfü Çalışkan ve ekibine bu ziyaretlerinden ötürü şükranlarımı sunuyor teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

Yaşlılara hayırlı ömürler dileyen Solhan Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan,“Yaşlılar haftası nedeniyle Solhan Devlet Hastanesi Evde Bakım Hizmeti Ekibi ve Solhan Gençlik Merkezi olarak evde bakım hizmeti gören hastalarımız ve yaşlılarımızı ziyaret ettik. Programımıza sayın Hamit Coşkun müdürüm ve ekibi ile gönüllü gençlerimizle beraber katıldık. Özellikle büyüklerimizin Metin Bey ve Erkan Bey’e olan ilgileri bize gösterdi ki bu kardeşlerimiz görevini en güzel şekilde yerine getiriyor. Bu vesile ile Rabbim hastalarımıza şifa ve yaşlılarımıza hayırlı ömürler versin.”dedi.

Kategori: Solhan
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-