Efeler ligi hayali seneye kaldı
.
Efeler ligi hayali seneye kaldı

Solhanspor, Efeler Ligi’ne yükselme maçlarında averaj ile kaybetti. Efeler Ligi’ne yükselen takımlar, Tokat Belediye Pelevnespor ve Belediye Arhavispor oldu.

 Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig Erkekler Kategorisi B grubunu üçüncü sırada tamamlayarak efeler ligi yolunda play-off müsabakalarına katılmaya hak kazanan Solhanspor, finalde çıktığı 3 maçtan 5 puan toplayabildi. Bu puan ile grupta 3. olarak  elendi.

SOLHANSPOR 5 PUAN ALDI

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig Erkekler Final müsabakalarında Tokat Pelevnespor’a 3-2, Arhavi Belediyespor’a 3-2 yenildi. Temsilcimiz son maçında Altekma karşısında 3-1 galip gelerek puanını 5’e çıkartmıştı.

AVERAJ İLE KAYBETTİ

Solhanspor, Pelevnespor ve Arhavispor final müsabakalarında 5’er puan topladı. Averaj üstünlüğü ile Efeler Ligi’ne yükselen takımlar Pelevnespor ve Arhavispor oldu. Solhanspor önümüzdeki sezon tekrar 1. Lig’de devam edecek.

CANINIZ SAĞOLSUN

Temsilcimiz büyük umutlarla kurduğu takımını finale kadar yükseltti. Finalde istediği başarıyı alamayan temsilcimiz Efeler Ligi’ne yükselemedi. Yüzlerce taraftarıyla Mersin’deki karşılaşmaya giden temsilcimizi Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ve AK Parti Solhan İlçe Başkanı Nihat Doğu bir an olsun takımlarını yalnız bırakmadı.

 

Kategori: Solhan
YORUM YAPIN(üye olmadan da yorum yapabilirsiniz)
Yorumla
İptal

KATEGORİ HABERLERİ

-